Over ons

Klimaatgarant is in 2012 opgericht. Het doel: gemeenten en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

Over Klimaatgarant

De kracht van Klimaatgarant is dat het de slagvaardigheid en innovatiekracht van een jong bedrijf paart aan een indrukwekkende ervaring. Sinds 2016 is Klimaatgarant namelijk onderdeel van Climate for Life. In deze holding zitten diverse bedrijven die actief zijn in duurzame installaties, met Itho Daalderop als meest bekende merk.

Lees meer

Onze Garantie

Wij geloven in onze aanpak voor energieneutrale woningen en staan vierkant achter ons eigen product. Het bewijs: onze Energieprestatiegarantie. Met deze garantie is uw woning gegarandeerd 25 jaar energieneutraal. Of het nu gaat om een leaseconstructie, een huurwoning met EPV of een nul-of-de-meter woning.

Lees meer

De Organisatie

Hart voor duurzaamheid. Dat is wat de drie directieleden van Klimaatgarant gemeen hebben. Wim van de Bogerd, Willem Bastein en Gert Jan ‘t Hart hebben hun sporen in de wereld van duurzame energie dik verdiend. Ze werken elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise vol overtuiging aan de wereld van vandaag en morgen.

Lees meer
Meer weten? Neem contact met ons op