Bewonersinformatie

Informatie klimaatsysteem voor bewoners

Welkom! Op deze pagina vindt u meer informatie over uw duurzame klimaatinstallatie. De informatie bestaat uit gebruikershandleidingen, gebruikerskaarten, gebruikersleaflets en video’s. Ook vindt u hier een overzicht van voorkomende problemen die u zelf kunt oplossen. Als u nog vragen heeft na het lezen van deze informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Warmtepompen

Bewonersuitleg klimaatsysteem in nieuwe woning *

* Dit is een basis bewonersvideo. Het kan zijn dat in uw woning andere klimaatinstallaties toegepast zijn. Daarom kunnen sommige instructies niet van toepassing zijn voor de klimaatinstallaties in uw woning. 

Werking water/water warmtepomp WPU 5G gesloten bron

Spider Klimaatthermostaat

Animatie - Spider klimaatthermostaat

Batterijen wisselen Spider Klimaatthermostaat

Zonnepanelen

Veel woningen met een Klimaatgarant energiesysteem zijn voorzien van zonnepanelen. Altijd al willen weten hoe zonnepanelen werken? Bekijk dan hieronder de belangrijkste informatie.


Contactinformatie Klimaatgarant

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen we u het contactformulier in te vullen.

Voor vragen over de klimaatinstallaties kunt u voor oplevering van uw woning contact opnemen met de aannemer. Na oplevering van uw woning kunt u voor vragen over uw contract met Klimaatgarant, uw broninstallatie en/of uw warmtepomp contact opnemen met Klimaatgarant. Dit kan via onderstaand contactformulier. Bij acute problemen aan uw klimaatsysteem kunt u ook telefonisch contact opnemen:

088-4275556

Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de aannemer of de installateur van de betreffende klimaatinstallatie. Van de aannemer heeft u een lijst ontvangen met de contactgegevens van de betreffende partijen.

Buiten kantoortijden kunt u, servicemeldingen die beslist niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, telefonisch aan ons doorgeven. U wordt dan doorverbonden met onze nooddienst. Zij zullen uw servicemelding, indien noodzakelijk, doorgeven aan onze servicepartner. Reguliere vragen die u via de website of e-mail aan ons stelt proberen wij binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Neem contact op met ons


De informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is, spelfouten bevat of niet op uw specifieke situatie van toepassing is. Raadpleeg altijd uw contract, huur- of koopovereenkomst voor de exacte voorwaarden van uw overeenkomst met Klimaatgarant.