Over Klimaatgarant

Klimaatgarant is in 2012 opgericht. Het doel: gemeenten en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

De kracht van Klimaatgarant is dat het de slagvaardigheid en innovatiekracht van een jong bedrijf paart aan een indrukwekkende ervaring. Sinds 2016 is Klimaatgarant namelijk onderdeel van Climate for life. In deze holding zitten diverse bedrijven die actief zijn in duurzame installaties, met Itho Daalderop als meest bekende merk. In ruim honderd jaar is Itho Daalderop uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant die alles in huis heeft voor een optimaal binnenklimaat, van warmtepomp tot ventilatiesystemen.

De bedrijven binnen Climate for life werken nauw samen. Zo komen de warmtepompen en ventilatiesystemen die Klimaatgarant gebruikt voor zijn energieneutrale woningen uit de fabriek van Itho Daalderop en komen de zonnepanelen van Klimaatgarant Solar. Dit samenspel versterkt de kwaliteiten van de afzonderlijke bedrijven en staat garant voor optimale prestaties.

Climate for Life holding

Even voorstellen

Hart voor duurzaamheid. Dat is wat de drie directieleden van Klimaatgarant gemeen hebben. Wim van de Bogerd, Willem Bastein en Gert Jan ‘t Hart hebben hun sporen in de wereld van duurzame energie dik verdiend. Ze werken elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise vol overtuiging aan de wereld van vandaag en morgen.

Lees meer
Meer weten? Neem contact met ons op