Over ons

Klimaatgarant is in 2012 opgericht. Het doel: gemeenten, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

Over Klimaatgarant

De kracht van Klimaatgarant is dat het de slagvaardigheid en innovatiekracht van een jong bedrijf paart aan een indrukwekkende ervaring. Sinds 2016 is Klimaatgarant namelijk onderdeel van Climate for Life. In deze holding zitten diverse bedrijven die actief zijn in duurzame installaties, met Itho Daalderop als meest bekende merk.

Lees meer

Onze Garantie

Wij geloven in onze aanpak voor energieneutrale woningen en staan vierkant achter ons eigen product. Het bewijs: onze Energieprestatiegarantie. Met deze garantie is uw woning gegarandeerd 25 jaar energieneutraal. Of het nu gaat om een leaseconstructie, een huurwoning met EPV of een nul-of-de-meter woning.

Lees meer

De Organisatie

Hart voor duurzaamheid. Dat is wat de oprichters van Klimaatgarant gemeen hebben. Vanuit hun eigen expertise hebben de mensen achter de organisatie hun sporen in de wereld van duurzame energie inmiddels verdiend. Gisteren waren zij als één van de eersten al betrokken bij de transitie naar een energieneutrale woningvoorraad.

Lees meer
Meer weten? Neem contact met ons op
Logo VORM
Logo IBBkondor
Logo HD Groep
Logo Boele van Eesteren
Logo Van Wijnen