Over Klimaatgarant

Klimaatgarant is in 2012 opgericht. Het doel: gemeenten.woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

De kracht van Klimaatgarant is dat het de slagvaardigheid en innovatiekracht van een jong bedrijf paart aan een indrukwekkende ervaring. Sinds 2016 is Klimaatgarant namelijk onderdeel van Climate for life. In deze holding zitten diverse bedrijven die actief zijn in duurzame installaties, met Itho Daalderop als meest bekende merk. In ruim honderd jaar is Itho Daalderop uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant die alles in huis heeft voor een optimaal binnenklimaat, van warmtepomp tot ventilatiesystemen.

De bedrijven binnen Climate for life werken nauw samen. Zo komen de warmtepompen en ventilatiesystemen die Klimaatgarant gebruikt voor zijn energieneutrale woningen veelal uit de fabriek van Itho Daalderop. Dit samenspel versterkt de kwaliteiten van de afzonderlijke bedrijven en staat garant voor optimale prestaties.

Climate for Life holding

Even voorstellen

Het realiseren van energieneutrale woningen is teamwork. Samenwerking is het sleutelwoord, en het belang daarvan zal alleen maar toenemen. Wij geloven in partnerships. Niet alleen omdat je samen sterker staat, maar ook omdat wij het belangrijk vinden om in een prettige sfeer te werken. Wij gaan voor langetermijnrelaties en werken graag op basis van vertrouwen. Die insteek resulteert in een sterk netwerk, betrouwbare leveranciers en installateurs, en klanten die terugkomen.

We hebben samenwerkingsverbanden met de meest uiteenlopende partijen. Zo vervullen we de rol van opdrachtgever voor WKO-installateurs, boorders, PV-installateurs en onderhoudspartijen.

Onze opdrachtgevers zijn breed vertegenwoordigd in de Cobouw top 50. Daarnaast sluiten we veel raamovereenkomsten waarbij de hoeveelheid woningen aan de voorkant wordt vastgelegd. Dat zegt iets over het wederzijdse vertrouwen. Ook werken we steeds vaker in joint ventures. Een mooie manier om elkaar te versterken.

Lees meer
Meer weten? Neem contact met ons op
Logo VORM
Logo IBBkondor
Logo HD Groep
Logo Boele van Eesteren
Logo Van Wijnen