Over ons

Hart voor duurzaamheid. Dat is wat de drie oprichters (Wim van de Bogerd, Willem Bastein en Gert Jan ’t Hart) van Klimaatgarant gemeen hadden toen ze in 2012 Klimaatgarant oprichten. Hun doel: gemeenten en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is. En dit is nog steeds de visie van Klimaatgarant.

Sinds 2016 is Klimaatgarant onderdeel van Climate for life (CFL Holding). In deze holding zitten diverse bedrijven die actief zijn in duurzame installaties, met Itho Daalderop als meest bekende merk. De bedrijven binnen Climate for life werken nauw samen. Zo komen de warmtepompen en ventilatiesystemen die Klimaatgarant gebruikt voor zijn energieneutrale woningen uit de fabriek van Itho Daalderop. Dit samenspel versterkt de kwaliteiten van de afzonderlijke bedrijven en staat garant voor optimale prestaties.

Het enthousiasme van de oprichters wordt gedeeld door de medewerkers. Die gedeelde drive heeft geleid tot een grote bloei van het bedrijf. Met elkaar leveren we een bijdrage aan dat ene doel: het realiseren van een efficiënt, duurzaam energieconcept.

Meer weten? Neem contact met ons op
Logo VORM
Logo IBBkondor
Logo HD Groep
Logo Boele van Eesteren
Logo Van Wijnen