Teams

Het enthousiasme van de oprichters wordt gedeeld door de medewerkers. Die gedeelde drive heeft geleid tot een grote bloei van het bedrijf. Inmiddels werken er bij Klimaatgarant zo’n 50 mensen, verdeeld over verschillende teams. Met elkaar leveren we een bijdrage aan dat ene doel: het realiseren van een efficiënt, duurzaam energieconcept.

De oprichters

Hart voor duurzaamheid. Dat is wat de drie oprichters van Klimaatgarant gemeen hebben. Wim van den Bogerd, Willem Bastein en Gert Jan ‘t Hart hebben hun sporen in de wereld van duurzame energie dik verdiend. Ze werken elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise vol overtuiging aan de wereld van vandaag en morgen.

Wim van den Bogerd

‘Mijn drive is dat ik me eigenlijk een beetje schaam voor mijn generatie die de afgelopen jaren de helft van de fossiele brandstoffen van de wereld erdoorheen heeft gejaagd. Ik ben ervan overtuigd dat wij in staat zijn het tij te keren als we vol inzetten op energieneutrale wijken. We hebben een goede bodem en meer dan voldoende zonlicht om energieneutraal te bouwen.’

Willem Bastein

‘Ik word enthousiast van projecten met een hoog ambitieniveau. De meeste nieuwbouwwoningen halen alleen het Bouwbesluit. Dat is niet verboden, maar wij doen graag wat meer. Nul-op-de-meter is nog steeds top of the bill. Het marktaandeel van dit soort woningen die hun eigen energie opwekken is helaas nog klein, maar ze zijn wel in opkomst. Een goede zaak.

Gert Jan `t Hart

‘Ik krijg energie van werken met mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben en die geïnspireerd en gemotiveerd samenwerken om dat te realiseren. Bij Klimaatgarant delen we de overtuiging dat duurzaamheid een van de belangrijkste onderwerpen is voor de komende jaren. Met het realiseren van energieneutrale woningen dragen we bij aan een gezonde toekomst. 

Meer weten? Neem contact met ons op