Partnerships

Het realiseren van energieneutrale woningen is teamwork. Samenwerking is het sleutelwoord, en het belang daarvan zal alleen maar toenemen. Wij geloven in partnerships. Niet alleen omdat je samen sterker staat, maar ook omdat wij het belangrijk vinden om in een prettige sfeer te werken. Wij gaan voor langetermijnrelaties en werken graag op basis van vertrouwen. Die insteek resulteert in een sterk netwerk, betrouwbare leveranciers en installateurs, en klanten die terugkomen.

We hebben samenwerkingsverbanden met de meest uiteenlopende partijen. Zo vervullen we de rol van opdrachtgever voor WKO-installateurs, boorders, PV-installateurs en onderhoudspartijen.

Onze opdrachtgevers zijn breed vertegenwoordigd in de Cobouw top 50. Daarnaast sluiten we veel raamovereenkomsten waarbij de hoeveelheid woningen aan de voorkant wordt vastgelegd. Dat zegt iets over het wederzijdse vertrouwen. Ook werken we steeds vaker in joint ventures. Een mooie manier om elkaar te versterken.

NEXT NRG

Energiezuinige woningen met optimaal comfort. Dat is het resultaat van een bijzonder duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem dat wordt geleverd en geëxploiteerd door NEXT NRG. Het klimaatsysteem bestaat uit vier componenten die samen zorgen voor verwarming en koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom.

Dankzij een slimme eigendomsverdeling waarbij een deel van de installaties van NEXT NRG wordt gehuurd tegen een vast bedrag, hebben huurders geen omkijken naar de installaties die eigendom zijn van NEXT NRG: het centraal verwarmings- en koelsysteem tot en met de afsluiter, de tapwatervoorziening tot en met het tapwatervat, en het zonnestroomsysteem. Deze apparatuur wordt door NEXT NRG kosteloos onderhouden, gereinigd, gerepareerd en vervangen. Ook de filters van het ventilatiesysteem worden jaarlijks vervangen en de douche WTW wordt eenmaal per jaar nagekeken. De huurder weet precies waar hij aan toe is en hoeft geen geld te reserveren voor vervanging van onderdelen. Dat is zorgeloos wonen. https://nextnrg.nl

Meer weten? Neem contact met ons op
Logo VORM
Logo IBBkondor
Logo HD Groep
Logo Boele van Eesteren
Logo Van Wijnen