Onze garantie

Wij geloven in onze aanpak voor energieneutrale woningen en staan vierkant achter ons eigen product. Het bewijs: onze Energieprestatiegarantie. Met deze garantie is uw woning gegarandeerd 25 jaar energieneutraal. Of het nu gaat om een leaseconstructie, een huurwoning met EPV of een nul-of-de-meter woning, wij zorgen ervoor dat de woning werkt zoals beloofd. De garantie biedt de zekerheid van een lage of zelfs helemaal geen energierekening, een comfortabel huis met verse lucht, lekker warm in de winter en koel in de zomer, en ruim voldoende warm water.

Om die belofte waar te kunnen maken, houden wij het onderhoud in eigen hand. Voor een vast bedrag per maand onderhouden wij de warmtepompen, zonnepanelen en vervangen we de filters van de balansventilatie. Dat betekent zorgeloos wonen.

Overigens is het niet zo dat u daarmee aan ons vastzit. Want hoewel wij ons maximaal committeren, kunt u van uw kant het contract op elk moment opzeggen. Maximale zekerheid tegen minimale verplichtingen. Mooie deal toch?

Monitoring

De meeste bedrijven geven een garantie op de werking van technische installaties. Wij geven een garantie op het resultaat: een EPC van 0 of minder. Dat is uniek. Dat kunnen we doen, doordat we al decennialang onze energiesystemen na oplevering blijven monitoren. Daardoor hebben we een gigantische database opgebouwd van zo’n 15.000 woningen en appartementen. Door al die data weten we precies hoe onze installaties zich gedragen en wat er nodig is om onze belofte – een energieneutrale woning gedurende 25 jaar – waar te maken.

Reviseren

Onze aanpak is in alle opzichten duurzaam. Ook als het gaat om onderhoud of reparatie. Wij schrijven een warmtepomp niet zomaar af. Waarom zou je een pomp na 15 jaar vervangen, als hij ook prima gereviseerd kan worden? Dat is beter voor het milieu en de portemonnee. Natuurlijk werken we alleen met de beste onderdelen, anders zouden we onszelf in de vinger snijden. We hebben altijd voldoende onderdelen op voorraad om een warmtepomp compleet te reviseren. Uiteraard blijft de garantie daarbij recht overeind. Dat betekent: hoge kwaliteit tegen lagere kosten.

 

Meer weten? Neem contact met ons op
Logo VORM
Logo IBBkondor
Logo HD Groep
Logo Boele van Eesteren
Logo Van Wijnen